JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu Asus K53S 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-12-05 20:50:46

Met de NEXXT PC Stick haal je in feite een volwaardige mini-pc in huis die je kunt aansluiten op de HDMI-ingang van een computermonitor of scherm. De behuizing achter de HDMI-connector is behoorlijk breed, waardoor niet iedere televisie of versterker voldoende ruimte heeft. Gelukkig levert de fabrikant hiervoor een adapter mee. In tegenstelling tot de vergelijkbare Intel Compute Stick ontbreekt er op dit exemplaar een ventilator, waardoor er geen geluidsproductie is. De HDMI-stick heeft een kale versie van Windows 10 aan boord die je naar eigen wens kunt inrichten.Er is een wifi-antenne aanwezig voor verbinding met het netwerk. Voor de bediening van de gebruikersomgeving sluit je een toetsenbord en muis aan. Je kunt hiervoor bluetooth of een usb-poort gebruiken. Na het aanzetten van de NEXXT PC Stick kom je in de welbekende Windows-omgeving terecht. Door een programma als Kodi of VLC media player te installeren, doet dit apparaat eenvoudig dienst als mediaspeler. Het afspelen van lokale mediabestanden gaat prima, mede door de audio- en videocodecs die de gebruikte mediasoftware ondersteunt. De Intel Atom-processor is snel genoeg om de beelden te verwerken. Helaas is het streamen van mediabestanden minder geslaagd door het ontbreken van een ethernetpoort. Zeker voor het streamen van Full-HD-beelden is een draadloze verbinding nogal storingsgevoelig.


Drivers nemen ruimte in beslag, dus als je ze opschoont wordt er uiteraard ruimte vrijgemaakt op je computer. Drivers voor je grafische kaart kunnen gemakkelijk een paar honderd MB in beslag nemen, en andere kleinere drivers dragen ook allemaal bij. Hoeveel ruimte je vrij kunt maken hangt natuurlijk geheel af van de overbodige drivers die er in de map staan.Als de map DriverStore meer dan 1 GB in beslag neemt is het een goed idee om eens met DriverStore Explorer te gaan kijken waarom dat zo is.Je kunt het formaat van de map controleren door er in de Verkenner naartoe te gaan, er met de rechtermuisknop op te klikken en Eigenschappen te kiezen.Oude foto's zijn leuk om te bewaren en zo nu en dan boven water te halen. Hier geven we een aantal tips voor het digitaliseren, repareren en opslaan van je oude foto's zodat je er nog heel lang van kunt genieten.



Veel mensen hebben een heleboel oude foto's van soms generaties terug. In sommige gevallen zijn deze foto's beschadigd of verkleurd, of misschien wil je ze graag kunnen bekijken zonder dat je zware, stoffige albums van zolder moet halen. Daarom is het een goed idee om ze in te scannen, te repareren en veilig op te slaan, zodat de originelen veilig weggeborgen kunnen blijven. Lees ook: Al je foto's bewerken doe je gratis met deze 20 fotoprogramma's.Oude foto's zijn vaak stoffig. Voordat je ze gaat inscannen is het een goed idee om ze voorzichtig met een droog microvezeldoekje af te stoffen, zodat de stofdeeltjes niet op de scans te zien zijn. Foto's zijn ook gevoelig voor vingerafdrukken, dus probeer ze zoveel mogelijk bij de randen vast te houden.Je scanner is waarschijnlijk ook stoffig en misschien ook wel vettig van vingerafdrukken, dus maak de plaat goed schoon en droog voordat je er een foto op legt.De meeste scanners hebben een optie voor het scannen van foto's, zodat de volledige foto gescand wordt zonder dat er in het resultaat randen omheen komen te staan.Je bent waarschijnlijk niet van plan om je hele fotocollectie nogmaals in te scannen. Dus doe het meteen goed door een zo hoog mogelijke resolutie te selecteren, zodat je een zo hoog mogelijke kwaliteit afbeelding krijgt.


Een hoge resolutie is ook van belang wanneer je de foto's wilt gaan bewerken. Roteer eerst je foto's als deze verkeerd om of op hun kant staan.Zorg dat de gescande foto groot wordt weergegeven op je scherm en zoek over het hele oppervlak naar oneffenheden die je kunt bijwerken. Als er toch nog stofjes of beschadigingen te zien zijn, kun je deze problemen oplossen met een fotobewerkingsprogramma. Dit hoeft geen dure suite te zijn, maar zorg wel dat je een programma kiest dat goede reparatieopties biedt, zoals bijvoorbeeld GIMP (gratis).
Zoom helemaal uit en kijk of de algehele kleur van de foto in orde lijkt. Oude foto's zijn namelijk vaak verkleurd. In dat geval kun je de afbeelding vaak automatisch laten verbeteren, maar vaak geeft handmatig aanpassen een getrouwer resultaat.Als je helemaal klaar bent met het bewerken van een foto, moet je deze in een zo hoog mogelijke kwaliteit opslaan. Dit neemt meer ruimte in beslag, maar als je de moeite genomen hebt om je fotocollectie in te scannen en te bewerken, is het eigenlijk nog belangrijker dat je deze op een degelijke manier opslaat. Het gaat hier tenslotte om een archief van al je dierbare foto's.


Om een bepaalde foto of fotoreeks snel terug te kunnen vinden, is het handig om je foto's op een voor jou voor de hand liggende manier te ordenen in een mappenstructuur - bijvoorbeeld op datum, gebeurtenis, locatie, enzovoorts.Zorg dat je je foto's veilig opslaat, zodat al je werk niet voor niets is geweest. Een externe harde schijf is een goede optie, maar ik raad ook vooral aan om gebruik te maken van één of meer clouddiensten, aangezien een harde schijf kapot kan gaan, gestolen kan worden, of kwijt kan raken. Het is juist de bedoeling dat je digitale archief beschikbaar blijft, ook al zouden de originele foto's verloren gaan.Diefstal, verlies, en Windows-crash hebben één ding gemeen: je raakt bestanden kwijt. Een back-up maken is geen pretje, maar het is je enige redding als er iets misgaat. In dit artikel lees je wat je allemaal met AOMEI Backupper kunt om je te behoeden voor dataverlies in Windows 10.
AOMEI Backupper voor Windows is een zeer veelzijdig programma en biedt alles wat je nodig hebt om een goede back-up te maken. Download en installeer de gratis versie van het programma. Alles wat met het veiligstellen van bestanden te maken heeft staat je achter de knop Backup. Herstel van gegevens gaat via de knop Restore. Lees ook: Veilig en snel een dubbele back-up maken.Je back-ups kun je opslaan op een externe harde schijf. De opslag is goedkoop en gegevensoverdracht snel, zeker als je usb 3.0 gebruikt. Je kunt het programma ook gebruiken om back-ups te maken naar een NAS (netwerkschijf).



Een externe schijf is een goed back-upmedium vanwege de hoge snelheid en lage prijs per GB.

Er zijn meerdere manieren om een reservekopie te maken. Met System backup maakt het programma een image-bestand van Windows en de C-schijf. Met Disk Backup wordt de reservekopie gemaakt van de volledige schijf. De meeste schijven (en SSD's) zijn opgesplitst in meerdere 'delen' (partities), bijvoorbeeld een C-schijf en een D-schijf. Met Partition backup kun je zelf kiezen welk deel van je schijf je wilt veiligstellen.Bedenk goed welk scenario voor jouw situatie ideaal is. Hoe meer je veiligstelt des te minder raak je kwijt bij een crash of ander verlies.AOMEI Backupper kan ook op bestandsniveau back-ups maken. Dit is vooral handig voor mappen die je zeer regelmatig gebruikt, zoals je map met documenten en foto's. De optie heet File backup en is een uitstekende aanvulling op een tijdrovende systeemback-up. Ga naar Backup / File backup en stel bij Step 1 de map (of mappen) in die je wilt back-uppen. Bij Step 2 kies je de locatie waar je de back-up wilt veiligstellen, bijvoorbeeld je NAS. Klik op Schedule als je de back-up wilt automatiseren. Je vindt je back-ups terug onder de knop Restore. Hiervandaan kun je je bestanden laten terugzetten.


Notificaties kunnen handig zijn, maar soms wil je je gewoon kunnen concentreren op je werk. Hier laten we zien hoe je notificaties kunt instellen en uitschakelen in Windows 10.
Notificaties zijn handig om ervoor te zorgen dat je geen afspraken, verjaarden, e-mails en andere dingen over het hoofd ziet. Maar als je je echt moet concentreren kunnen notificaties een vervelende afleiding vormen. Gelukkig kun je in Windows 10 kiezen hoe er met notificaties moet worden omgegaan. Lees ook: Zo kun je tekst groter weergeven in Windows 10.Alle gemiste notificaties komen in het Actiecentrum te staan. Deze kun je bekijken door in de taakbalk op het tekstballon icoon te klikken. Deze lijst kun je leegmaken door rechts bovenaan op Alles wissen te klikken, of door op individuele notificaties te klikken kun je ze per stuk afhandelen.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia